Exclusieve Ash schoenen bij DIMAGINI

Ash

De exclusieve Ash schoenen worden in Italië gemaakt en hebben een hoogwaardige kwaliteit. Het label Ash is altijd eigenzinnig, uniek en heeft een eigen look.

Lees meer…

 • Ash sneakers
 • Sorteren
  • Nieuw binnen
  • Prijs aflopend
  • Prijs oplopend
 • Maten
 • Collectie
 • Kleuren

In 2000 is het prachtige Italiaanse schoenenlabel Ash opgezet door Leonello Calvani en Patrick Ithier. De gezamenlijke passie en expertise in de commerce- en design wereld zorgde binnen no time voor een succesvol product. Van origine afkomstig uit Italië en Frankrijk creëren ze samen een prachtige Italiaans, Franse stijl. Een gouden combinatie die leidt tot high end ontwerpen met eindeloze klasse.

Traditie en ambacht worden samengebracht in Italiaanse looierijen waar de schoenen worden vervaardigd. Iedere schoen krijgt een vleugje Franse allure mee. De wereld van Ash is glamorous, ironisch en voor iedere leeftijd. De ontwerpen van Ash zijn gemaakt voor de vrouw die door ’s werelds grootste hoofdsteden reist en zich altijd bewust is van de laatste trends, zonder standaard trends op te volgen.

Wij hebben een prachtige collectie glamorous, exclusieve sneakers voor jou geselecteerd. De minimalistische ontwerpen van Ash springen er echt uit en passen perfect binnen de huisstijl van DIMAGINI. Onze Ash sneakers zijn voorzien van prachtige strass steentjes en zijn gemaakt van high tec materialen. De verrassende materiaal combinaties en luxueuze details maken de sneakers eindeloos fashionable en echte musthaves! Met Ash heb jij altijd een unieke sneaker die bij jou past. Stand out in the crowd!

Vanwege het exclusieve karakter is DIMAGINI een van de weinige (web)shops die Ash verkoopt. Wij zijn trots op Ash binnen onze collectie en nodigen je dan ook graag uit om de exclusieve collectie van Ash bij DIMAGINI in Groningen te komen bewonderen. Onze gastvrije adviseurs bij DIMAGINI lopen je door de prachtige sneakercollectie heen. Koop je liever schoenen online? Dat kan hier in onze DIMAGINI webshop. Laat je verrassen door een unieke online lifestyle beleving.