Exclusieve Coach collectie bij DIMAGINI

Coach

Coach is een exclusief lifestyle label dat prachtige tassen en accessoires ontwerpt.

Lees meer…

  • Coach portemonnees
  • Sorteren
    • Nieuw binnen
    • Prijs aflopend
    • Prijs oplopend
  • Collectie
  • Kleuren

Coach is een gerenommeerd Amerikaans merk dat dit jaar haar 75e verjaardag viert. 75 jaar van vakmanschap, kennis en expertise leiden vandaag de dag tot het internationale succes van Coach.

Bij DIMAGINI vind je een unieke collectie Coach tassen. De exclusieve tassen worden vervaardigd uit het beste kwaliteitsleder. Coach is een expert als het gaat om het vervaardigen van leder. Met haar jarenlange kennis en expertise onderscheid Coach zich dan ook ten opzichte van andere merken. De tassen worden vervaardigd uit de mooiste leersoorten aan de hand van ambachtelijke technieken. Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Coach. Door de speciale manier van vervaardiging van het kwaliteitsleder zijn Coach tassen erg duurzaam. Door haar tijdloze design en duurzame karakter kun jij extra lang van jouw Coach tas genieten.

Bij DIMAGINI zijn wij trots op Coach tussen ons assortiment exclusieve schoenen, tassen en accessoires. Wij hebben een unieke selectie gesmaakt van de nieuwe tassencollectie van Coach. Ben je op zoek naar een portemonnee, tote bag, schouder tas of shopper? In iedere categorie kun je uit verschillende modellen kiezen, variërend van kleur, materiaal en design. Door het bundelen van jarenlange expertise en vakmanschap koop je met Coach een echte kwaliteitstas. Ervaar de kwaliteit en luxe van Coach in Groningen bij DIMAGINI. Onze ervaren lifestyle adviseurs staan altijd voor je klaar met een passend advies en de beste Italiaanse koffie van Groningen. Ervaar een ultieme winkelbeleving, zowel in onze conceptstore als hier online in onze webshop. Laat je bovendien verassen door onze uniek snelle levering en luxueuze verpakkingswijze.