Exclusieve Diemme bij DIMAGINI

Diemme

Diemme is een high-end label in luxueuze schoenen gestyled voor 'city use'. Alle Diemme schoenen worden met de hand vervaardigd in Veneto, Italie.

Lees meer…

 • Diemme sneakers
 • Sorteren
  • Nieuw binnen
  • Prijs aflopend
  • Prijs oplopend
 • Maten
 • Collectie
 • Kleuren

De ambitie van het label is om ambachtsproducten van de hoogste kwaliteit te produceren. Diemme schoenen staan bekend om ultiem draagcomfort, luxe materialen en progressief design in combinatie met klassieke invloeden.

Alle Diemme schoenen worden vervaardigd in Veneto, Italië. Het stadje Veneto staat bekend om haar belangrijke invloed in de schoenen industrie. Eeuwenoude kennis en ambacht wordt door Diemme gebruikt om een modern product te produceren. Iedereen die meewerkt aan de productie, van design tot productie is erop gebrand om schoenen van de hoogste kwaliteit te produceren.

Ieder paar Diemme schoenen is met de hand door Italiaanse ambachtslieden vervaardigd. De Italiaanse schoenen industrie wordt voor het grootste gedeelte gerund door families. Deze kleine familiebedrijven maken het mogelijk om op kleine schaal en met de hoogste kwaliteit schoenen in kleine oplages te produceren. Diemme is daar een prachtig voorbeeld van.

Duurzaamheid en herkomst zijn de twee belangrijkste peilers achter het Italiaanse merk Diemme. Deze Italiaanse schoenen onderscheiden zich door hun prachtige Italiaanse materialen, Italiaans design en ambachtelijke maakwijze.

Diemme schoenen worden in geselecteerde winkels over de hele wereld verkocht. DIMAGINI is een van de weinige (web)shops in Nederland die het luxe label Diemme vertegenwoordigd. Hier zijn wij trots op. Diemme past met haar Italiaanse roots en kwaliteitsproduct perfect tussen ons luxueuze assortiment van exclusieve schoenen. Bij DIMAGINI vind je een selectie van de mooiste exclusieve schoenenmerken uit binnen- en buitenland.

Ervaar onze Diemme collectie bij DIMAGINI in Groningen. Binnen de collectie zijn verschillende Diemme sneakers te vinden. Onze lifestyle adviseurs staan altijd voor je klaar met persoonlijke advies. Shop jij liever jouw Diemme schoenen online? Laat je ook online verrassen door een ultieme winkelbeleving! Wanneer je vragen hebt, staan onze shop advisors ook telefonisch voor je klaar via telefoonnummer +31 (0)50-2111933.