Exclusieve Joss Instappers bij DIMAGINI

Joss Instappers

Binnen onze Joss collectie vind je een prachtig kleurenpalet aan heren moccasins. Deze luxe moccasins zijn 100% ontworpen en vervaardigd in Italie.

Lees meer…

 • Joss Instappers
 • Sorteren
  • Nieuw binnen
  • Prijs aflopend
  • Prijs oplopend
 • Maten
 • Collectie
 • Kleuren

Joss instappers worden aan de hand van Italiaanse ambachtstechnieken met de hand vervaardigd. Voor deze Italiaanse moccasins wordt alleen het beste kwaliteitsleder gebruikt. De juiste leersoorten worden geselecteerd om de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen garanderen. De prijs/kwaliteit verhouding is ronduit uniek te noemen. Met de aanschaf van Joss moccasins ben je gegarandeerd van een kwaliteitsschoen voor een zachte prijs.

Binnen onze collectie van Joss vind je een prachtig kleurenpalet aan heren moccasins. Voor de man die durft zijn er de gele Joss moccasins en de rode Joss moccasins, maar ook hebben wij basic cognac Joss moccasins en blauwe Joss moccasins in onze collectie. De exclusieve moccasins van Joss vallen als een handschoen om je voet, doordat de schoen uit één stuk leder bestaat. Deze heren zomerschoenen zijn dan ook ideaal voor het nieuwe seizoen omdat ze zeer geschikt zijn om met de blote voet te dragen. Doordat de functionele zolen doorlopen tot op de hiel, blijft het leder lang mooi. Ook zorgt dit voor extra grip tijdens bijvoorbeeld het autorijden. Joss moccasins staan bekend om haar unieke details, opvallende kleuren en luxe prints. Design, functie en comfort komen samen in deze exclusieve collectie.

Bekijk de exclusieve collectie Joss herenschoenen in Groningen in onze prachtige lifestyle conceptstore aan de Brugstraat 2. Onze shopadvisors staan altijd voor je klaar met passend advies en een heerlijke cappuccino. Bestel je liever Joss schoenen online? Dat kan op ieder moment van de dag, hier online in onze DIMAGINI webshop. Laat je verrassen door onze prachtige collectie exclusieve herenschoenen en shop wanneer het jou uitkomt. Laat je verrassen door onze unieke service en bel bij vragen gerust met ons via +31 (0)50 211 1932 . Durf dit seizoen op te vallen met onze Italiaanse Joss moccasins!