Exclusieve Magnanni schoenen bij DIMAGINI

Magnanni

Magnanni heren schoenen zijn zeer exclusief en worden bewerkt volgens exclusieve polijst- en verftechnieken.

Lees meer…

 • Magnanni sneakers
 • Magnanni riemen
 • Sorteren
  • Nieuw binnen
  • Prijs aflopend
  • Prijs oplopend
 • Maten
 • Collectie
 • Kleuren

Het exclusieve label Magnanni vervaardigd al sinds 1954 exclusieve Spaanse schoenen voor heren. Bij het familiebedrijf Magnanni wordt alleen het allerbeste hoog kwalitatieve leder uit Italië, Frankrijk en Spanje gebruikt.

De schoenen worden aan de hand van traditionele ambachtelijke technieken met de hand vervaardigd. Dit is in deze tijd zeer zeldzaam door het hoge level kennis en vaardigheden die deze techniek vraagt. Het gaat om puur vakmanschap waarover de ambachtsmannen bij Magnanni beschikken. Traditie, eerste klas kwaliteit en perfectie worden op deze manier samengebracht.

Magnanni is er voor heren met een dynamisch leven die geïnteresseerd zijn in traditie, cultuur en kwaliteit. Heren die hun eigen exclusieve en elegante stijl willen onderstrepen en die gaan voor het ultieme comfort, oneindige elegantie en exclusief design.

Naast de exclusieve en elegante uitstraling van deze nette schoenen, bevatten de schoenen ook een uiterst draagcomfort. Door middel van onder andere de ‘Magnanni Bologna construction’ techniek wordt een uiterst comfortabele schoen vervaardigd. Doordat de hele schoen rondom van het beste leer wordt gemaakt, valt de schoen als een handschoen om je voeten. Elke schoen is hierdoor uiterst flexibel en comfortabel vanaf het eerste moment dat je de schoen aantrekt. Door de combinatie van een perfect elegant design en draagcomfort onderscheidt Magnanni zich van andere merken.

De heren schoenen van Magnanni zijn een van ons meest exclusieve merken tussen de collectie. Met trots presenteren wij deze exclusieve Spaanse schoenen dan ook in onze (web)shop. Ben je op zoek naar nette schoenen van oneindige kwaliteit? Bij Magnanni zit je goed. Combineer jouw nette schoenen met een Magnanni riem. Ervaar Magnanni zelf bij DIMAGINI in Groningen. Onze gastvrije adviseurs bij DIMAGINI geven u graag advies over welke schoen het beste bij u past.

Magnanni en DIMAGINI versterken elkaars visie en delen elkaars passie. Bij DIMAGINI houden we van kwaliteit, elegant design, luxueuze materialen en van details. Wij verkopen Magnanni dan ook met passie en zijn er van overtuigd dat iedere drager deze passie zal delen. Met Magnanni haal je de Spaanse elegantie in huis die bij jou past!