Exclusieve Nalini bij DIMAGINI

Nalini

Nalini is een exclusief Italiaans schoenenmerk welke bekend staat om haar prachtige Italiaanse kwaliteit en comfortabele Hollandse pasvorm.

Lees meer…

  • Sorteren
    • Nieuw binnen
    • Prijs aflopend
    • Prijs oplopend
  • Maten
  • Collectie
  • Kleuren

Marcos Nalini produceert damesschoenen op een zeer hoog niveau. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij Nalini. Door het gebruik van duurzame materialen in combinatie met Italiaans vakmanschap ontstaan prachtige kwaliteitsschoenen voor dames. Typerend voor Nalini schoenen is de verfijnde, elegante stijl en modische uitstraling. Onderzoek naar materiaal, kennis en trends zorgt voor een constante ontwikkeling binnen iedere nieuwe collectie.

Elke fase van het productieproces wordt in Italië voldaan en Nalini schoenen zijn dan ook 100% Italiaans. De pasvorm is echter zeer geschikt voor de Nederlandse voet. Omdat de leest voor de Nederlandse markt speciaal gemaakt is op het Nederlandse voettype, is de pasvorm van Nalini schoenen fantastisch te noemen. Italiaans design wordt gecombineerd met een ultieme pasvorm, waarmee het label zich onderscheidt van andere Italiaanse schoenenmerken.

Door het gebruik van luxe materialen krijgen de Italiaanse schoenen een luxueuze en elegante uitstraling. Bij DIMAGINI vind je een prachtige selectie Nalini laarzen. Deze laarzen zijn heerlijk warm en comfortabel. De laarzen zijn volledig leder gevoerd, wat zorgt voor extra duurzaamheid en draagcomfort. Nalini laarzen staan dan ook garant voor dagelijks draagplezier. Kwaliteit, comfort en trends komen samen in onze exclusieve Nalini collectie.

Wanneer je in de buurt bent, nodigen wij jou graag uit om onze collectie Nalini schoenen in Groningen te komen bekijken. Onze shopadvisors bieden jou altijd een passend en persoonlijk advies aan, net als heerlijke Italiaanse koffie. Shop jij liever Nalini schoenen online? Ervaar een ultieme online shopping experience bij DIMAGINI. Shop eenvoudig en comfortabel hier in onze webshop, waar en wanneer jij maar wilt. Met onze snelle levering heb jij jouw Italiaanse laarzen snel in huis en wanneer je vragen hebt, staan onze shopadvisors jou graag telefonisch te woord via +31 (0)50-2111933.