Exclusieve Pinko schoenen bij DIMAGINI

Pinko

Pinko is een gerenommeerd Italiaans label. Pinko is een lifestyle brand met een sterke Italiaanse spirit en stijl.

Lees meer…

 • Pinko sneakers
 • Sorteren
  • Nieuw binnen
  • Prijs aflopend
  • Prijs oplopend
 • Maten
 • Collectie
 • Kleuren

Met haar vooruitziende blik op het gebied van trend watching komt Pinko altijd met innovatieve, trendy schoenen collecties. Trends, technische innovatie, creativiteit, kwaliteit, luxe details en prachtig Italiaans design komen samen in iedere collectie. Haar wereldwijde succes dankt Pinko aan haar uiting van stijl. Over elk detail wordt nagedacht. Kwaliteit en design van zeer hoog niveau worden met elkaar versmolten. Met Pinko koop je altijd een kwaliteitsschoen met een sterke fashion uitstraling.

Bij DIMAGINI vind je een unieke selectie Pinko sneakers. De exclusieve sneakers worden in Italië van hoogwaardige materialen vervaardigd aan de hand van eeuwenoude Italiaanse traditie. De kwaliteit van PINKO wordt gewaarborgd door onderzoek naar kwaliteit en de kwaliteit van Italiaans handwerk voor de fantastische ontwerpen. Iedere collectie ontstaat door de samenwerking van verschillende stylisten die samen zodat er een variëteit aan sneakers ontstaat die past bij verschillende mensen. Iedereen is uniek en dat wil Pinko graag onderstrepen door het bieden van verschillende designs. Speciale projecten en collecties zijn ontworpen door unieke samenwerkingen met gerenommeerde designers in de internationale schoenen branche, zoals Mark Fast, Alessandra Fachinetti en Marina Spadafora.

Pinko sneakers zijn uiterst sophisticated. De sneakers voorzien van minimalistisch design en luxe details hebben stuk voor stuk een sterke fashion uitstraling. Daarnaast zijn ze makkelijk te combineren onder verschillende outfits, juist door de trendy uitstraling en design.

De Pinko vrouw is opvallend, sensueel, vrouwelijk, speels, vrij en eclectisch. De PINKO vrouw is dynamische en geïnteresseerd in wat er om zich heen gebeurd.

Bij DIMAGINI vind je een prachtige collectie PINKO schoenen. Als je op zoek bent naar fashion sneakers, zit je bij Pinko goed. De fashion sneaker zijn voorzien van luxe details en gegoten in een prachtig minimalistisch design. Wij hebben dan ook een prachtige collectie glamorous, exclusieve Pinko sneakers voor jou geselecteerd. De fashion sneakers van PINKO springen er echt uit qua kwaliteit en design en deze Italiaanse sneakers passen dan ook perfect binnen de huisstijl van DIMAGINI. Onze PINKO sneakers zijn voorzien van prachtige details als strass stenen, metallic details en high tec materialen.

Vanwege het exclusieve karakter van PINKO is DIMAGINI een van de weinige (web)shops die PINKO verkoopt. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op en nodigen jou dan ook graag uit om de exclusieve collectie van PINKO in Groningen in de DIMAGINI concepstore te komen bewonderen. Onze gastvrije adviseurs vertellen je graag meer over de collectie. Koop je liever Pinko sneakers online? Ervaar ook online een ultieme winkelbeleving en service, hier in onze DIMAGINI webshop. Enjoy the pricious PINKO collection at DIMAGINI.