Exclusieve Spicy Scarves schoenen bij DIMAGINI

Spicy Scarves

Spicy Scarves is een luxe accessoire label met Nederlandse roots. Iedere sjaal is uniek en op verschillende manieren te dragen.

Lees meer…

  • Spicy Scarves sjaals
  • Sorteren: Nieuw binnen
    • Nieuw binnen
    • Prijs aflopend
    • Prijs oplopend
  • Collectie
  • Kleuren

'Inspired by the world' zijn de sjaals voorzien van prachtige etnische invloeden. Spicy Scarves sjaals zijn geïnspireerd door een voorliefde voor luxe kleuren en materialen, verre reizen en de ‘glamour of life’. Het multiculturele karakter van de sjaals vertaald zich in rijke patronen en stoffen van over de hele wereld.

De Spicy Scarves sjaals worden handgemaakt in Amsterdam en komen in gelimiteerde edities. Zo ben jij altijd uniek met jouw Spicy Scarves sjaal. De bohemian sjaals worden vervaardigd van luxe materialen, bestaande uit verschillende lagen. De verschillende lagen zorgen voor een uniek 3D effect. Luxe details als handgeknoopte franjes geven de shawls een mooie Ibiza look. Mooi gegeven; de 3D sjaals zijn op verschillende manieren te dragen. Sla hem gemakkelijk als omslagdoek om je heen bij een koud avondbriesje en draag hem overdag als een prachtige shawl.

Spicy Scarves gelooft in de diversiteit van de vrouw. Elke vrouw is uniek en dat wil het label benadrukken. De diversiteit binnen de collectie is dan ook groot, waardoor er bij iedereen een uniek model past. Spicy scarves sjaals zijn echte eye catchers voorzien van prachtige details voor een mooie Ibiza look. De shawls passen perfect in de Bohemian trend voor dit voorjaar en mogen dan ook niet in jouw garderobe ontbreken.

Wij zijn trots op Spicy Scarves tussen onze collectie assortiment accessoires. De luxe shawls zijn prachtige eye catchers binnen onze collectie. Ben je in de buurt? Bekijk de nieuwe collectie shawls van Spicy Scarves in Groningen. Onze lifestyle adviseurs altijd voor je klaar met een passend en persoonlijk advies. Shop je liever Spicy Scarves online? Relaxed shoppen vanuit huis kan in onze DIMAGINI webshop. Ervaar een ultieme online winkelbeleving en laat je verrassen door onze unieke service.

Imagine yourself met een van de unieke, handgemaakte bohemian sjaals van Spicy Scarves dit seizoen.