Exclusieve Tov Amsterdam bij DIMAGINI

TOV Amsterdam

TOV Amsterdam is de nieuwe herenlijn van TOV essentials. De luxe herensieraden worden in de beste ateliers met de hand vervaardigd in Italie.

Lees meer…

  • Sorteren
    • Nieuw binnen
    • Prijs aflopend
    • Prijs oplopend
  • Maten
  • Collectie
  • Kleuren

TOV Amsterdam onderscheid zich van andere sieraden labels door het samenwerken met echte Italiaanse goudsmeden. De stoere sieraden hebben een luxe uitstraling dankzij de prachtige handgemaakte details en Italiaanse materialen.

Het logo van TOV is gebaseerd op het oudste bedrijfslogo van de wereld, de VOC. De VOC was erg belangrijk voor Europa door het importeren van de eerste kruiden en specerijen vanuit India. TOV haar missie is het designen van sieraden die een perfecte brug vormt tussen de massamarkt en de luxe merken. De artesische details laten de liefde voor handgemaakte sieraden zien. Elk sieraad is gefinished met een vergulde messing laag waardoor het gemaakt lijkt van echt goud.

TOV maakt gebruik van hoogwaardige technologie wat een perfecte balans geeft tussen de prijs en de duurzaamheid van de sieraden. Om de TOV sieraden te beschermen en zo mooi mogelijk te behouden, zit er een "cataforese" beschermingslaag over de sieraden. Alle TOV sieraden zijn 24 uur lang getest in een schuurmachine, waarbij de kleur intact bleef.

Bij DIMAGINI zijn wij zijn trots dat wij dit prachtige label mogen vertegenwoordigen. TOV Amsterdam is een prachtige aanvulling op onze collectie exclusieve en luxueuze herenaccessoires. Bekijk de TOV Amsterdam collectie hier online in de DIMAGINI webshop of kom langs in onze DIMAGINI conceptstore aan de Brugstraat 2 in Groningen. Laat je verleiden door onze exclusieve collectie en service.