Exclusieve van Bommel schoenen bij DIMAGINI

Van Bommel

Van Bommel is een Hollands familiebedrijf die handgemaakte kwaliteitsschoenen ambachtelijk vervaardigd.

Lees meer…

 • Van Bommel heren
 • Van Bommel accessoires
 • Van Bommel riemen
 • Sorteren
  • Nieuw binnen
  • Prijs aflopend
  • Prijs oplopend
 • Collectie
 • Kleuren

Het bedrijf startte in 1734 en wordt inmiddels gerund door de broers Reynier, Floris en Pepijn van Bommel als negende generatie van het familiebedrijf. De kennis en vaardigheden worden aan iedere nieuwe generatie overgedragen. Op deze manier worden eeuwenoude inzichten en kennis nog steeds toegepast. Door het niveau van kennis wordt kwaliteit binnen Van Bommel gewaarborgd en ontstaat er een hoogwaardige en luxueuze herenschoen. Van Bommel is sinds 1952 bij koninklijke beschikking Hofleverancier.

Een echte Van Bommel schoen komt tot stand door vakmanschap in combinatie met het gebruik van luxueuze materialen. Voor iedere schoen worden een paar honderd specialistische handelingen verricht. Ambachtswerk, welke uniek is in deze tijd. Door het vervaardigen van een lederen binnenzool, een voering van kalfsleder, volnerf kalfsoverleer, pekdraad en kuip gelooid zoolleer ontstaat een kwalitatief hoogwaardige schoen met een unieke stijl.

Binnen de collectie zijn verschillende stijlen nette schoenen te ontdekken. De stijlen variëren van dressed tot casual. Dit betekent dat er voor iedere gelegenheid, kledingstijl en smaak een schoen is die aansluit. Uw persoonlijke stijl wordt hierdoor onderstreept.

Doordat de roots van het merk in Nederland liggen, hebben de schoenen een perfecte pasvorm voor de voet van de Nederlandse man. Door het vergaren van jarenlange kennis, produceert Van Bommel keer herenschoenen met de perfecte pasvorm. Dit brengt een ultiem draagcomfort met zich mee waardoor de schoenen op ieder moment van de dag met veel plezier kunnen worden gedragen.

Wij zijn trots op Van Bommel binnen onze collectie. Kom de van origine oer-Hollandse, luxueuze heren schoenen zelf ervaren bij DIMAGINI in Groningen. Onze gastvrije adviseurs staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies zodat u een schoen kiest binnen de stijl die bij u past. Onze exclusieve schoenenwinkel DIMAGINI vindt u aan de Brugstraat 2 in Groningen.